Over Boatwish In 2001 is Boatwish International opgericht
michiel

Wie is Boatwish?

Michiel Mol is de oprichter van Boatwish. In 1992 is hij door de Rechtbank in Middelburg beëdigd als jachtmakelaar en taxateur. Vanaf 1989 tot en met 2001 heeft hij bij diverse internationale jachtmakelaars gewerkt. In 2001 is hij begonnen met Boatwish, onafhankelijke aankoopbegeleiding.  Mol is Lid van de Nederlandse Bond van Makelaars in Schepen, (www.nbms.nl) HISWA certified maritime yachtbroker and valuer en tot slot Register Taxateur bij het VRT (Verenigd Register van Taxaeurs), www.taxateurs-vrt.nl .

Boatwish heeft al sinds 2016 een zeer succesvolle samenwerking met De Valk Yachtbrokers. Het bundelen van elkaars krachten en expertise ligt hier aan ten grondslag. De Valk is een internationale jachtmakelaardij opgericht in 1947 en binnen Europa in dit segment een belangrijke speler. De Valk International Yachtbrokers heeft inmiddels 22 kantoren waardoor er een enorm kennisnetwerk beschikbaar is. Door de bundeling van krachten en de enorme expertise van beide partijen wordt een grote stap gezet waardoor de klant nog beter kan worden geholpen.

Als verkopend makelaar lieten klanten merken er soms alleen voor te staan in het aankooptraject. Toen is de gedachte van Boatwish ontstaan. Het onafhankelijk adviseren van de koper bij de aanschaf of nieuwbouw van een schip”, zegt Mol. Boatwish is in 2001 opgericht.

SWORN AND CERTIFIED YACHT BROKERS