Aankoopbegeleiding Uw hobby is al Jaren ons dagelijks werk
11

Aankoopbegeleiding

Een boot kopen kost tijd. Het is spannend, het is een grote uitgave en het is een life event. Het is vaak een complexe aangelegenheid, heb je te maken met regelgeving, het vinden van een ligplaats, het registreren van de boot, het regelen van de verzekering en niet onbelangrijk het goed in kaart brengen van zaken als onderhoudskosten.

Boatwish begeleidt alle procedures zoals het zoeken van de juiste boot, het bekijken, het taxeren, de onderhandelingen, de koopovereenkomst, betalingsvoorwaarden via notaris of derdengeldenrekening, expertise door een erkend expert, controle op herstel van geconstateerde gebreken, inschrijving bij het Kadaster, BTW en CE formaliteiten, een passende verzekering, het zoeken van een voor u geschikte ligplaats, transport naar de nieuwe ligplaats, instructie, et cetera. Wij nemen al uw zorgen uit handen en zorgen ervoor dat het geheel vlekkeloos verloopt.

Onafhankelijke aankoopbegeleiding gewaarborgd
Wij kunnen u alleen begeleiden indien uw nieuwe boot niet bij een van de zeven kantoren van De Valk Yachtbrokers te koop ligt. De aankoopbegeleiding geldt dus alleen voor schepen die bij andere makelaars of particulieren in Europa te koop liggen. Koopt u uiteindelijk toch een boot bij De Valk Yachtbrokers dan wordt u verder geholpen door een van de kundige makelaars van desbetreffende vestiging. Wenst u toch door ons verder geholpen te worden dan kan dat altijd in overleg. Door deze afspraak blijft onze onafhankelijkheid volledig gewaarborgd.

Zonder ons al te veel op de borst te kloppen, kunnen we rustig stellen dat we veel kennis in huis hebben. Uw hobby is al jaren ons dagelijks werk. Daarnaast beschikken we over een enorme database met historische gegevens waardoor wij mogelijk al veel meer weten van uw nieuwe boot. Verder kunnen we gebruik maken van een derdengeldenrekening, hebben we zeven locaties om af te spreken, zijn we zeven dagen per week geopend en hebben een groot netwerk waardoor we sneller uw nieuwe boot zullen vinden.

Uit de praktijk blijkt dat wanneer u een professional naast u heeft staan de gehele zaak veel soepeler loopt. Immers, u betaald ons, een verkopende partij weet direct dat u heel serieus bent! En indien er een verkopend makelaar aan de andere kant van de lijn staat, weet hij direct dat hij zijn zaken serieus op orde moet hebben anders haken wij af! Als wij het gevoel hebben dat er iets niet klopt dan gaan we gewoon op zoek naar een andere boot. Deze situatie komt veel voor bij buitenlandse makelaars.

SWORN AND CERTIFIED YACHT BROKERS